Fungi and Food Spoilage

“食品関係の方にお薦め”
Fungi_and_Food_Spoilage.jpg
Pitt, John I. & Ailsa D. Hocking (2009)
Fungi and Food Spoilage 3rd Edition
(真菌類と食物の腐敗 第3版)

Springer
在庫切れ
英語。20.0x26.6cm。15+519ページ。本文中に顕微鏡写真多数。ハードカバー。
目次
1 Introduction
2 The Ecology of Fungal Food Spoilage
3 Naming and Classifying Fungi
4 Methods for Isolation, Enumeration and Identification
5 Primary Keys and Miscellaneous Fungi
6 Zygomycetes
7 Penicillium and Related Genera
8 Aspergillus and Related Teleomorphs
9 Xerophiles
10 Yeasts
11 Fresh and Perishable Foods
12 Spoilage of Stored, Processed and Preserved Foods
Media Appendix
Glossary
References
Index
2013年10月8日からの訪問者数
プロフィール

佐野書店 佐野悦三

最近の記事
ブログ内検索
カテゴリー
月別アーカイブ
リンク
RSSフィード